Limingantie 31, 00560 Helsinki kontakti@jaripursiainen.fi 040-2515946

KUKA?

Jari

 

Jari Pursiainen

Psykoterapeutti, sosionomi-AMK , NLP-practitioner

 

 

Olen psykoterapeutti, ratkaisukeskeisellä hengellä ja otteella. Taustallani on ennen terapiatyötä ollut sosiaalityön ja lastensuojelun tehtäviä. Olen näiden vuosien aikana tehnyt yhteistyötä parien, perheiden, aikuisten, nuorten ja lasten kanssa. Masennus, ahdistus, kriisit, traumat sekä elämän siirtymä- ja muutosvaiheet ovat kuuluneet kohtaamiini elämäntarinoihin.

Minulla on nelivuotinen ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutus. Opiskelen parhaillaan psykofyysistä psykoterapiaa. Käytän psykoterapiassa keskustelun tukena narratiivisia menetelmiä sekä erilaisia kehollisia harjoitteita.

Haluan auttaa kohtaamaan ja käsittelemään ihmiselämään liittyviä vaikeuksia, kokemuksia ja haasteen paikkoja. Kohti ratkaisuja, ongelmia kuitenkaan pelkäämättä. Kokemusten kautta, haaveita kohden. Tämän hetken voimien ja mahdollisuuksien kautta.

Uskon psykoterapian liikkeelle siirtävään voimaan. Luottamuksen, turvallisuuden, avoimuuden sekä rohkeuden kautta on mahdollista päästä kiinni niihin asioihin, jotka vaativat kohtaamista ja korjausta. Tässä ja nyt.

Toimin psykoterapiassa vahvalla läsnäololla, uteliaasti ja rohkeudella. Pyrin tekemään asioita näkyväksi ja hakemaan niitä paikkoja, joihin toivottua muutosta on nyt saatava. Kun näihin asioihin saadaan kosketus, lähden hakemaan askelia sekä konkreettisia tekoja jotka avaavat reittiä kohti muutoksen alkua.

Me tulemme tähän hetkeen elämäntarinan kautta. Kuljetussa matkassa on myös kohtia, joita emme ole osaksemme toivoneet. Ne tekevät osaltaan meistä sitä mitä tänään olemme. Ne eivät kuitenkaan kerro kaikkea siitä, mitä me voimme vielä tulevissa hetkissä ja ajoissa olla.